Bericht

Koning voor 1 Dag - de finale op Koningsdag

Geplaatst op 22 april 2021, 11:23 uur

Op www.koningvoor1dag.nl  verschijnen alle stadsdeelkoningen. 
Bij een wedstrijd hoort - helaas - ook dat we afscheid nemen van kandidaten. Dat doen we met pijn in het hart, want er zijn zó veel geweldige mensen genomineerd tijdens Koning voor 1 Dag!
Maar gelukkig hebben we Koningsdag zelf nog.  Zoals gezegd, komen we dan 'live' op bezoek in de Achtse Barrier.

Wat gaan we doen?

Een lakei, een muzikant en een fotograaf bezoeken samen met een toffe troon jouw buurt. De tronen zijn gemaakt door basisscholen, en ouderen van Vitalis. De troon staat op wieltjes. De lakei zet mensen op de troon, op een theatrale manier. Die krijgt het Wilhelmus toegespeeld, en wordt door onze 'paparazzi' fotograaf mooi op de foto gezet. Deze foto is later te downloaden van de website. Mensen krijgen een kaartje met daarop informatie over waar ze de foto kunnen vinden. 

Wat wél mag: met de troon deur aan deur huisbezoeken afleggen. En dat is dus wat we gaan doen. We hebben een route gemaakt door jouw buurt. Helaas mogen we deze route en het exacte tijdstip niet communiceren van het Crisis Management Team. Ik snap dat dat voor jullie als bewonersorganisatie heel jammer is. Dat vinden wij zelf ook. Wat we wel mogen melden: de straat van de Koning van jouw Buurt, zit in elk geval besloten in de route. 
Wat we ook mogen laten weten, is een globaal tijdstip. Op Koningsdag tussen 10 en 14 uur bezoeken we de achtse Barrier. En als we het positief brengen: het is een verrassingsact, wat betekent dat de troon zó maar bij jou voor de deur kan staan! 

We hebben ook een digitale flyer bijgevoegd. Daarin staat bovenstaande gecommuniceerd.

Enne, kijken jullie allemaal mee naar de finale van Koning voor 1 Dag, aanstaande maandag 26 april va 19.30 tot 20.30u?

Live te volgen op www.koningvoor1dag.nl. Het belooft een leuke en spannende spelshow te worden!
Met veel oranje groet,
Namens Team Koning voor 1 Dag 

Deel dit: